Chefkok Danny Bervoets en gastvrouw Elisabeth van Assche streken enkele jaren geleden neer in het landelijke Lippelo St- Amands. Hier in hun statige villa, komen traditie en innovatie mooi samen. Danny pakt uit met een Frans Belgische keuken die moderne tendensen in zich draagt. Zijn virtuose aanpak leverde de sympathieke gastheer verschillende keren een nominatie voor beste ‘juniorkok van Vlaanderen’. Veel aandacht gaat naar streek – en seizoenproducten, met als enige doel: elk ingrediënt terugbrengen tot zijn essentie, tot zijn puurste smaak. Vaak gebruikt hij daarvoor kruiden, groenten en bloemen uit de eigen tuin. Elisabeth die van opleiding plantkundige is en ieder jaar naar speciale zaden zoekt en verzameld uit Nederland Duitsland & Engeland om groenten, eetbare bloemen, kruiden en vooral speciale tomaten te kweken in haar serre.
De wijnkaart maakt een boeiende reis door de hele wereld.
Hartelijk welkom,
Danny en Elisabeth Bervoets – Van Assche
.
Chef Danny Bervoets , 40 jaar Chef

CHRISTMAS AND NEW YEARS EVE 2023


Kerstavond & Kerstdagmenu & Uithaalmenu Take Away tijdens de feestdagen
Parelend aperitiefje met z’n proevertjes
Tartaar zeebaars, sneeuwkrab, rose garnalen, Langoustine, Yuzu parels, citrusvinaigrette
Terrine kreeft, Bretoense Sint Jacobsvruchten, sabayon sinaas & vadouvan, groentenjulienne, gepofte maïs
Fazantenfilet, forestière, aardappeltaartje, seizoengroentjes, appel, veenbesjes
Feestelijk Kerstdessert
Espresso, koekjes en snoepjes
Menu 95 € p/p
Met geselecteerde wijnen + 36 €
Kerstavond vanaf 18 uur
Kerstdag vanaf lunch 12 uur dinner vanaf18 uur
——————————————————————————————————————–
Take Away Menu
Hapjes, voor,- tussen,- hoofdgerecht & dessert , zoetjes , snoepjes 85 € p/p
De gerechten zijn volledig klaar en afgewerkt , inclusief brood,
Het tussengerecht komt met kreeftensaus ipv sabayon
Hoofdgerecht Hert ipv fazant + 12 € p/p
afhalen kan alle dagen tussen kerstavond en Oudjaarsdag vanaf 11 tot 13 uur

Oudjaarsavondmenu
Parelend aperitiefje met zijn proevertjes
Tartaar zeebaars, sneeuwkrabsalade, rose garnalen, langoustine, yuzu parels, citrusvinaigrette
Terrine kreeft, Bretoense Sint .Jacobsvruchten, Sabayon sinaas, vadouvan, groentenjulienne, gepofte maïs
Hertenfilet,” Grand Veneur”, winterse groentjes
Feestelijk dessert
Espresso, koekjes en zoetjes
Om middernacht klinken wij op het Nieuwe jaar en schenken De chef en Elisabeth gratis glas Champagne
130 € p/p
Met geselecteerde wijnen + 45 € p/p
AANVANG 19 uur
INFO :
Telefonisch reserveren 052332521
Uw reservatie is bevestigd na overschrijving ( uiterlijk na 3 dagen van de telefonische reservatie ) bedrag van het menu p/p op volgend rekeningnummer
BE86001618188150
De dranken kunnen de dag zelf betaald worden