About

KERST

Kerstavond, kerstdag 24 & 25 december
Het restaurant is open vanaf 18 uur kerstavond.
Kerstdag lunch 12 uur en Dinner 18 uur

Glaasje parelend Belgische Meerdael, Chardonnay / amusebordje

Tartaar sneeuwkrab / kreeftmedaillon / mousse ganzelever / pompoen / citrusdressing

Sliptongfilets / Champagnesaus / aardpeer / garnaaltjes / prei

Gebraden fazant / crème calvados / appel / veenbes / aardappeltaartje

Feestelijk Kerstdessert

Espresso, Teatime / pralines, zoetjes “Santa”

     Menu 89 € p/p
Met geselecteerde wijnen + 35 € p/p

About
Our Team

OUDJAAR

Oudejaarsavond 31 december 2019
Aanvang 19 uur

Glaasje parelend Belgische Meerdael, Chardonnay / amusebordje

Tartaar sneeuwkrab / carpaccio Bretoense Sint-Jacobsvrucht /

kreeft medaillon / pompoen / mousse ganzenlever

Sliptongfilets / garnaaltjes / aardpeer/ Champagnesaus / prei

Gebraden fazantenfilet / z’n jus met truffel / winter groentjes uit de tuin

Feestelijk Oudejaarsdessert

Espresso, teatime / pralines, zoetjes

  Menu 109 € p/p
Met geselecteerde wijntjes + 35 € p/p

Welcome 2020 Champagne, u aangeboden door Chef Danny Bervoets en Elisabeth Van Assche

Our Team
work

AFHAAL

The Dining Room Feestmenu tijdens Kerst- en Nieuwjaarsperiode
bij u thuis

Menu

Hapjes & amuses

Halve Canadese kreeft  op z’n mooist / salade / groentjes / dressings / brood

* Sliptongfilets / garnaaltjes / aardpeer/ Champagnesaus / prei

Gebraden fazantenfilet / wintergroentjes uit onze tuin / veenbesjes / amandelkroketjes / crème met calvados

Feestelijk dessertje

Pralines en zoetjes (bij de koffie)

Menu 60 € p/p

Menu met * extra tussengerecht 69 € p/p

A La Carte

Voorgerecht

Halve kreeft  op z’n mooist / salade / groentjes / dressings 28 €

Halve kreeft met kruidenboter / groentjes / voor in de oven warm  28 €

Tartaar sneeuwkrab / carpaccio Sint-Jacobsvrucht / kreeft medaillon / pompoen / mousse ganzenlever 27 €

Salade gerookte zalm uit Schotland / garnaaltjes / tomaatjes 22 €
met kreeft medaillon 34 €

Salade gerookte eend / ganzelever terrine / appeltjes 27 €

Bij alle voorgerechten worden er broodjes meegegeven

Hoofdgerechten

Hertenfilet “Grand Veneur” / wintergroentjes / amandelkroketjes 38 €

Fazantenfilet / wintergroentjes / crème Calvados / aardappeltaartje 32 €

Hazenrug “Harlekijn” / wintergroentjes / amandelkroketjes  38€

Zeetongfilets op Normandische wijze / garnaaltjes / mosseltjes / oester / puree 36 €

Noorse zalmfilet / kreeftensaus / groentjes / pureeaardappeltjes 34 €

Plateau fruits de mer, vanaf 8 personen 65 € p/p

Kreeft, oesters, scheermessen, garnalen, wulken, venusschelpjes, enz… brood, sausjes

Dessert

Feestelijk dessert (volledig afgewerkt)  12 €

Kaasbordje 8 soorten 14 €

Kerst, graag bestellen voor 15 december. Oudjaar, graag bestellen voor 20 december.

De gerechtjes zijn volledig afgewerkt en oven klaar, de chef geeft nog advies om de gerechtjes op te warmen.

work

Reservaties voor de feestdagen
Kerst, oudejaar en afhaalgerechtjes

Reserveren kan enkel telefonisch en wordt bevestigd na overschrijving, uiterlijk 3 dagen na telefonische reservatie.
Wij vragen u vriendelijk om het totale bedrag van het menu over te schrijven.

Dranken kunnen de dag zelf betaald worden.

Rekeningnummer BE 77068251115142
Vermelding reservatienaam + aantal personen + datum reservatiedag of afhaaldag

Restaurant The Dining Room
Provincialeweg 99, 2890 Sint-Amands

Contact